Fruškogorski maraton – jesenje izdanje

Kako nam je COVID promenio u svakom segmentu života koncept, tako ove godine smo imali tokom jeseni dva fruškogorska maratona.

Naravno, uživancija je bilo učestvovati u organizacija oba (skromno ali ipak 🙂 )

Evo samo malo o poslednje, jesenjem:

Fruškogorski jesenji maraton…mlađi i manji nego prolećni…mi nikada na njemu nismo učestvovali u organizaciji jer nema 2 dana dežuranja a mi samo tako volimo ? Ove godine smo ipak dobili poziv da ako možemo idemo da čuvamo našu KT 22, Vrata raja…naravno, tu smo uvek za FG maraton pa odosmo…ovaj put Duka i ja..

…stigli, postavili KT i taman da završimo stavljanje užadi počinje ludilo…jedan za drugim, gomila takmičara dolazi, i dolazi, i dolazi…mi ne verujemo…Sipaj tonik, sipaj vodu, kikiriki, čokoladicu i tako u krug…tri sata ludila po kiši(ci). Mi navikli na neko drugačiji dežuranje ? opuštenije. No uspeli smo i ovo. Ljudi koji su učestvovali naravno legende, po kiši nasmejani željni cilja, malo kukanja ali u suštini pozitiva!

Bez nekih velikih incidenata završi se i ovaj maraton. I na kraju, kao šlag na tortilju, stigoše i Gorica, Deki i Mare, sa pečurkama taj dan skupljenim…

Da se započne kampovanje. Oni ostali, po onoj kiši kuvali gulaš od pečuraka a ja odoh na noćnu šetnju sa nekom drugom ekipom! Po još većoj kiši…ludilu nema kraja ???⛈️