Naš tim

Đorđe Nikolić
… rođen 1978. godine u Novom Sadu…Od malih nogu od strane oca usmeren na boravak i avanture u prirodi.  Odrastao na Dunavu i tu se i usidrio…živeo u Petrovaradinu a sada u Sremskim Karlovcima..Vremenom mu je Fruška gora postala više od kuće – dom…U želji da doživljene momente, energiju i utiske prenese na što više dece i ljudi 2016. godine osniva  udruženje Kamp Ekipu. Za licencu Planinskog vodiča III kategorije i Sportskog vodiča polaže 2019. godine a 2020.godine polaže i za licencu Planinskog vodiča II kategorije…
I eto, polako ali sigurno gradi jednu lepu priču… nadamo se da ćeš i ti jednog dana biti deo nje 🙂 …

Marija Mitrović
Rođena 1986. godine u Novom Sadu. Diplomirani profesor fizičkog vaspitanja sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom. Avanturista i zaljubljenik u prirodu, slobodno vreme voli da iskoristi u prirodi aktivno. Zaposlena u školi od 2013 godine, a kao diplomirani trener odbojke radi u društvu sporta za sve UNI SPORT od 2007. godine.

Dejan Jeličić

Rođen 1984. U Pančevu…veliki avanturista, sportista i ljubitelj prirode…Prekaljeni Fruškogorac – obišao sve znane i neznane staze Fruške gore. Član Gljivarskog društva, Planinarskog društva. Bio na raznim planinama Srbije i okolnih zemalja…

Nenad Šeguljev
… rođen 1978. godine u Novom Sadu, Srbija. Fotograf kojem je Petrovaradinska tvrđava inspiracija. Slobodno vreme koristi za istraživanje istorije, proučavanje i fotografisanje vojne arhitekture Petrovaradinske tvrđave. O Tvrđavi je pisao i fotografisao za brojne svetske i domaće stručne i zabavne časopise. Učesnik je više međunarodnih konferencija, savetovanja i stručnih skupova o fotografiji, i o istorijskom nasleđu vojne arhitekture. U više navrata sarađivao sa kulturnim institucijama na prezentaciji Petrovaradinske tvrđave, njene arhitekture i istorije. Član je Nezavisnog društva novinara Vojvodine.

Marija Lazarev

…rođena 1981. u Novom Sadu. Oduvek zaljubljenik u prirodu, umetnost i svašta nešto drugačije…prati sva dešavanja na e-medijima i uređuje naše FB stranice. Naš PR i glavni promoter.

Kontakt: lazarev.kamp@gmail.com