EKO RADIONICE ZA DECU

Dolazimo u Vaš vrtić ili učionicu, u dogovoreno vreme. Učimo o prirodi napolju ili unutra. U proteklih godinu dana smo stotine mališana naučili o biljkama, životinjama, veštinama potrebnim za boravak u prirodi i još mnogo čemu. Uživali su, aktivno učestvovali, postavljali pitanja i uvek nas pitali: KADA PONOVO DOLAZITE. Program rada dogovaramo sa Vama. Otvoreni smo za sve predloge. Cilj name je da deca zavole prirodu i požele da se udalje od digitalnog sveta i ekrana raznih veličina.

AVANTURISTIČKE TURE

Manastiri Fruške Gore ili katakombe Petrovaradinske tvrdjave, birajte. U zavisnosti koliko vremena želite da provedete sa nama, kreiraćemo zanimljiv i uzbudljiv program samo za Vas. Otkrićemo Vam tajne, probuditi avanturistu u Vama, prebaciti Vas u svet koji je na svega par kilometara od Vas, a ni ne znate da postoji. Možemo se družiti par sati ili nekoliko dana. Vi birate koliko želite da se udaljite od svakodnevnice. Garantujemo Vam da cete se opustiti i napuniti pozitivnom energijom.

POPODNEVNI IZLETI

Popodne, u vreme koje dogovorimo, dolazimo po Vaše dete (decu) na adresu koju želite. Vodimo ih na izlet na Frušku Goru. Igramo se sa njima, šetamo, učimo ih o biljkama, životinjama, veštinama potrebnim za boravak u prirodi. Posle 3-4 sata ih vraćamo na adresu gde smo počeli druženje. Deca će uživati, biti napolju, naučiti mnogo novog, a Vi ćete, nadamo se, lepo iskoritstiti nekoliko slobodnih sati. Mi smo roditelji male dece i znamo koliko je sve to dragoceno. Užina je uključena u cenu izleta.